ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προς επανεκκίνηση τομέων της οικονομίας από 4 Μαΐου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προς επανεκκίνηση τομέων της οικονομίας από 4 Μαΐου

Ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» και «αναπληρωτής πρωθυπουργός» στα κατεχόμενα Κουντρέτ Ορζερσάι δήλωσε πως η "κυβέρνηση" σχεδιάζει την επανεκκίνηση κάποιων τομέων της οικονομίας, αρχής γενομένης από τις 4 Μαΐου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι είπε πως τα «υπουργεία οικονομικών και ενέργειας, υγείας και εργασίας» εργάζονται επί του θέματος και πρόσθεσε ότι θα ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό και θα τον παρουσιάσουν την Τετάρτη στο «υπουργικό συμβούλιο».

Ο κ. Οζερσάι είπε ακόμη ότι η είσοδος στα κατεχόμενα από το εξωτερικό θα επιτραπεί τελευταία και στη βάση συγκεκριμένων κανόνων, προσθέτοντας πως οι διαγνωστικές εξετάσεις θα συνεχιστούν κατά την επανεκκίνηση κάποιων τομέων και σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων υπάρχει πιθανότητα να επανέλθουν τα μέτρα περιορισμού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE