ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προς επανεκκίνηση τομέων της οικονομίας από 4 Μαΐου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προς επανεκκίνηση τομέων της οικονομίας από 4 Μαΐου

Ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» και «αναπληρωτής πρωθυπουργός» στα κατεχόμενα Κουντρέτ Ορζερσάι δήλωσε πως η "κυβέρνηση" σχεδιάζει την επανεκκίνηση κάποιων τομέων της οικονομίας, αρχής γενομένης από τις 4 Μαΐου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι είπε πως τα «υπουργεία οικονομικών και ενέργειας, υγείας και εργασίας» εργάζονται επί του θέματος και πρόσθεσε ότι θα ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό και θα τον παρουσιάσουν την Τετάρτη στο «υπουργικό συμβούλιο».

Ο κ. Οζερσάι είπε ακόμη ότι η είσοδος στα κατεχόμενα από το εξωτερικό θα επιτραπεί τελευταία και στη βάση συγκεκριμένων κανόνων, προσθέτοντας πως οι διαγνωστικές εξετάσεις θα συνεχιστούν κατά την επανεκκίνηση κάποιων τομέων και σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων υπάρχει πιθανότητα να επανέλθουν τα μέτρα περιορισμού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.