ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μειωμένες πάλι οι καταγγελίες για παραβιάσεις μετακινήσεων - 2 καταγγελίες σε υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μειωμένες πάλι οι καταγγελίες για παραβιάσεις μετακινήσεων - 2 καταγγελίες σε υποστατικά

Σε 3.763 ελέγχους σε πεζούς και οχήματα προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 12ωρο, και έγιναν 69 καταγγελίες, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας, για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τις 18:00 χθες Δευτέρα (27/04) μέχρι τις 06:00 σήμερα Τρίτη (28/04) έγιναν και 858 έλεγχοι για υποστατικά και έγιναν δύο καταγγελίες στη Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE