ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μειωμένες πάλι οι καταγγελίες για παραβιάσεις μετακινήσεων - 2 καταγγελίες σε υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Μειωμένες πάλι οι καταγγελίες για παραβιάσεις μετακινήσεων - 2 καταγγελίες σε υποστατικά

Σε 3.763 ελέγχους σε πεζούς και οχήματα προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 12ωρο, και έγιναν 69 καταγγελίες, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας, για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τις 18:00 χθες Δευτέρα (27/04) μέχρι τις 06:00 σήμερα Τρίτη (28/04) έγιναν και 858 έλεγχοι για υποστατικά και έγιναν δύο καταγγελίες στη Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE