ΚΥΠΡΟΣ: Φθηνότερο ρεύμα για άλλους δύο μήνες- '20.000.000 επιστρέφει η ΑΗΚ στην κοινωνία'

ΚΥΠΡΟΣ: Φθηνότερο ρεύμα για άλλους δύο μήνες- '20.000.000 επιστρέφει η ΑΗΚ στην κοινωνία'

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ, σε έκτακτη συνεδρία του, αποφάσισε να επεκτείνει την εφαρμογή της μείωσης της τιμής ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10% για ακόμη δυο μήνες.


Για την απόφαση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ ενημέρωσε τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου, που είναι και ο αρμόδιος θεσμικός φορέας, ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη έγκριση, σύμφωνα με ανακοίνωση.    
 
Η κίνηση αυτή του Οργανισμού αντιστοιχεί σε περίπου €20 εκ, ποσό το οποίο η ΑΗΚ επιστρέφει στην κοινωνία και στην οικονομία της Κύπρου. "Γίνεται στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων και αντοχών της ΑΗΚ, των υψηλών απαιτήσεων του αναπτυξιακού της προγράμματος και πάντοτε με γνώμονα τη στήριξη του συνόλου των συμπολιτών μας και των κυπριακών επιχειρήσεων απέναντι στη μεγάλη πρόκληση", συμπληρώνει η ΑΗΚ στην ανακοίνωσή της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σάλος μετά τη διαρροή βίντεο για χρηματοδοτήσεις στο Προεδρικό - Τα άτομα που βρίσκονται στο «επίκεντρο»

Σάλος μετά τη διαρροή βίντεο για χρηματοδοτήσεις στο Προεδρικό - Τα άτομα που βρίσκονται στο «επίκεντρο»

Αναστάτωση προκαλεί βίντεο που ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα μέσω λογαριασμού στην πλατφόρμα Χ, εγείροντας ερωτήματα γύρω από τον τρόπο διαχείρισης οικονομικών πόρων ενόψει της προεκλογικής περιόδου του 2028, καθώς και για τις διαδικασίες πρόσβασης στο Προεδρικό περιβάλλον σε συνάρτηση με επενδυτικά συμφέροντα.

BEST OF TOTHEMAONLINE