ΚΥΠΡΟΣ: Φθηνότερο ρεύμα για άλλους δύο μήνες- '20.000.000 επιστρέφει η ΑΗΚ στην κοινωνία'

ΚΥΠΡΟΣ: Φθηνότερο ρεύμα για άλλους δύο μήνες- '20.000.000 επιστρέφει η ΑΗΚ στην κοινωνία'

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ, σε έκτακτη συνεδρία του, αποφάσισε να επεκτείνει την εφαρμογή της μείωσης της τιμής ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10% για ακόμη δυο μήνες.


Για την απόφαση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ ενημέρωσε τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου, που είναι και ο αρμόδιος θεσμικός φορέας, ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη έγκριση, σύμφωνα με ανακοίνωση.    
 
Η κίνηση αυτή του Οργανισμού αντιστοιχεί σε περίπου €20 εκ, ποσό το οποίο η ΑΗΚ επιστρέφει στην κοινωνία και στην οικονομία της Κύπρου. "Γίνεται στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων και αντοχών της ΑΗΚ, των υψηλών απαιτήσεων του αναπτυξιακού της προγράμματος και πάντοτε με γνώμονα τη στήριξη του συνόλου των συμπολιτών μας και των κυπριακών επιχειρήσεων απέναντι στη μεγάλη πρόκληση", συμπληρώνει η ΑΗΚ στην ανακοίνωσή της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE