ΠΑΦΟΣ: Στον Δημήτρη Αντωνίου ανήκει η σορός στον Ακάμα

ΠΑΦΟΣ: Στον Δημήτρη Αντωνίου ανήκει η σορός στον Ακάμα

Ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό για αναγνώριση της σορού που βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στην παραλιακή περιοχή “Αμμούδι” στον Ακάμα.

Η σορός οπως αρχικά ήταν η εκτίμηση , τελικά ανήκει στον Δημήτρη Αντωνίου, τον οποίο έψαχναν οι δικοί του απο τις 15 Μαρτϊου 2020.

Nα σημειώσουμε ότι η νεκροψία διενεργήθηκε την Τετάρτη 29/4 στη σορό τουνεαρού άνδρα από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Η σορός εντοπίστηκε από εθελοντές δύτες στην περιοχή "Αμμούδι" σε βραχώδη σημείο στον Ακάμα.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σορός βρίσκονταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και δεν μπορούσε να αναγνωριστεί κατόπιν τούτου η αναγνώριση έγινε με τη μέθοδο του DNA.

Το πτώμα του νεαρού άνδρα εντοπίστηκε από εθελοντές δύτες στην περιοχή "Αμμούδι" σε βραχώδη σημείο στον Ακάμα. 

Επίσης, στη σκηνή κλήθηκαν συγγενικά πρόσωπα ελλείποντος προσώπου προς αναγνώριση.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αντωνίου είχε εντοπισθεί στον χερσαίο χώρο του λιμανιού του Λατσιού και τα ρούχα που φορούσε στην θαλάσσια περιοχή «Κακοσκάλι», σε απόσταση δυο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο που εντοπίσθηκε η σορός.

Στις έρευνες από ξηρά, θάλασσα και αέρα προς εντοπισμό του 28χρονου για ένα σχεδόν μήνα συμμετείχαν η Αστυνομία αλλά και δεκάδες εθελοντές, φίλοι και συγγενείς του νεαρού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE