ΠΑΦΟΣ: Στον Δημήτρη Αντωνίου ανήκει η σορός στον Ακάμα

ΠΑΦΟΣ: Στον Δημήτρη Αντωνίου ανήκει η σορός στον Ακάμα

Ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό για αναγνώριση της σορού που βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στην παραλιακή περιοχή “Αμμούδι” στον Ακάμα.

Η σορός οπως αρχικά ήταν η εκτίμηση , τελικά ανήκει στον Δημήτρη Αντωνίου, τον οποίο έψαχναν οι δικοί του απο τις 15 Μαρτϊου 2020.

Nα σημειώσουμε ότι η νεκροψία διενεργήθηκε την Τετάρτη 29/4 στη σορό τουνεαρού άνδρα από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Η σορός εντοπίστηκε από εθελοντές δύτες στην περιοχή "Αμμούδι" σε βραχώδη σημείο στον Ακάμα.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σορός βρίσκονταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και δεν μπορούσε να αναγνωριστεί κατόπιν τούτου η αναγνώριση έγινε με τη μέθοδο του DNA.

Το πτώμα του νεαρού άνδρα εντοπίστηκε από εθελοντές δύτες στην περιοχή "Αμμούδι" σε βραχώδη σημείο στον Ακάμα. 

Επίσης, στη σκηνή κλήθηκαν συγγενικά πρόσωπα ελλείποντος προσώπου προς αναγνώριση.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αντωνίου είχε εντοπισθεί στον χερσαίο χώρο του λιμανιού του Λατσιού και τα ρούχα που φορούσε στην θαλάσσια περιοχή «Κακοσκάλι», σε απόσταση δυο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο που εντοπίσθηκε η σορός.

Στις έρευνες από ξηρά, θάλασσα και αέρα προς εντοπισμό του 28χρονου για ένα σχεδόν μήνα συμμετείχαν η Αστυνομία αλλά και δεκάδες εθελοντές, φίλοι και συγγενείς του νεαρού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE