Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Άνοδο πέραν του 16% παρουσιάζουν οι τιμές πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Ασίας καθώς στοιχεία καταγράφουν βελτίωση στη ζήτηση, αλλά και λιγότερη από την αναμενόμενη άνοδο στα αποθέματα.

Στις ασιατικές αγορές, το αμερικανικό WTI (West Texas Intermediate) παρουσίασε άνοδο 16,4% στα $17,53 το βαρέλι, έπειτα από άνοδο πέραν του 25% την προηγούμενη μέρα. Οι τιμές του Μπρεντ διεθνούς προέλευσης, καταγράφει άνοδο 3,90% στα $23,42 το βαρέλι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE