Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Άνοδο πέραν του 16% παρουσιάζουν οι τιμές πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Ασίας καθώς στοιχεία καταγράφουν βελτίωση στη ζήτηση, αλλά και λιγότερη από την αναμενόμενη άνοδο στα αποθέματα.

Στις ασιατικές αγορές, το αμερικανικό WTI (West Texas Intermediate) παρουσίασε άνοδο 16,4% στα $17,53 το βαρέλι, έπειτα από άνοδο πέραν του 25% την προηγούμενη μέρα. Οι τιμές του Μπρεντ διεθνούς προέλευσης, καταγράφει άνοδο 3,90% στα $23,42 το βαρέλι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.