Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Άνοδο πέραν του 16% παρουσιάζουν οι τιμές πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Ασίας καθώς στοιχεία καταγράφουν βελτίωση στη ζήτηση, αλλά και λιγότερη από την αναμενόμενη άνοδο στα αποθέματα.

Στις ασιατικές αγορές, το αμερικανικό WTI (West Texas Intermediate) παρουσίασε άνοδο 16,4% στα $17,53 το βαρέλι, έπειτα από άνοδο πέραν του 25% την προηγούμενη μέρα. Οι τιμές του Μπρεντ διεθνούς προέλευσης, καταγράφει άνοδο 3,90% στα $23,42 το βαρέλι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE