Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Άνοδο πέραν του 16% παρουσιάζουν οι τιμές πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Ασίας καθώς στοιχεία καταγράφουν βελτίωση στη ζήτηση, αλλά και λιγότερη από την αναμενόμενη άνοδο στα αποθέματα.

Στις ασιατικές αγορές, το αμερικανικό WTI (West Texas Intermediate) παρουσίασε άνοδο 16,4% στα $17,53 το βαρέλι, έπειτα από άνοδο πέραν του 25% την προηγούμενη μέρα. Οι τιμές του Μπρεντ διεθνούς προέλευσης, καταγράφει άνοδο 3,90% στα $23,42 το βαρέλι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE