Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου στην Ασία

Άνοδο πέραν του 16% παρουσιάζουν οι τιμές πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Ασίας καθώς στοιχεία καταγράφουν βελτίωση στη ζήτηση, αλλά και λιγότερη από την αναμενόμενη άνοδο στα αποθέματα.

Στις ασιατικές αγορές, το αμερικανικό WTI (West Texas Intermediate) παρουσίασε άνοδο 16,4% στα $17,53 το βαρέλι, έπειτα από άνοδο πέραν του 25% την προηγούμενη μέρα. Οι τιμές του Μπρεντ διεθνούς προέλευσης, καταγράφει άνοδο 3,90% στα $23,42 το βαρέλι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE