ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Η οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει το τέταρτο τρίμηνο του 2020

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Η οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει το τέταρτο τρίμηνο του 2020

Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης στην πρωινή διάσκεψη τύπου των Υπουργών την Πέμπτη 30/04, ανέφερε πως η οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει από το τέταρτο τρίμηνο του 2020 και θα συνεχίσει η ανακάμψη μέχρι τις αρχές του 2021.

Συγκεκριμένα ο κ. Πετρίδης ανέφερε πως ο τομέας του λιανικού εμπορίου είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας για την ενίσχυση της οικονομίας, ενώ παράλληλα δήλωσε πως θα είναι περιορισμένη τις πρώτες μέρες και δεν θα αρχίσει αμέσως η συνολική λειτουργία του τομέα.

Αναφορικα με τη σταδιακή άρση των μέτρων αυτή βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη στρατηγικη, που έγινε κατόπιν διαβούλευσης με όλους τους εταίρους.

Τέλος σημείωσε πως η επιτυχία θα κριθεί από όλους τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE