ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Θα συνεχίσουν οι επιθεωρήσεις - Όσες επιχειρήσεις δεν τηρούν τις οδηγίες θα τιμωρούνται

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Θα συνεχίσουν οι επιθεωρήσεις - Όσες επιχειρήσεις δεν τηρούν τις οδηγίες θα τιμωρούνται

Η Υπουργός Εργασίας σε δηλώσεις της μίλησε για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των εργαζομένων στην εργασία τους, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης πιθανών παραβιάσεων.

Όπως είπε, μέλημά μας είναι η προστασία των εργαζόμενων. Το Υπουργείο Εργασίας προχώρησε σε έκδοση οδηγιών που είναι αναρτημένες στη σελίδα του τμήματος επιθεώρησης εργασίας που αφορούν εργοδότες και εργαζόμενους.

Αυτό το φυλλάδιο θα εκδοθεί σε 10 χιλιάδες αντίτυπα για να υπάρχει παντού και έχει μεταφραστεί σε 5 γλώσσες.

Παράλλλη, δήλωσε ότι έχει εκδοθεί οδηγός που θα αφορά τα μέτρα, για τα καταστήματα λιανικού εμπορίου. Επίσης, είπε ότι είναι 25 χιλιάδες τα καταστήματα που πρέπει να επιθεωρηθούν.

Επισήμανε δε ότι θα συνεχίσουν οι επιθεωρήσεις. Για όσους παραβαίνουν τους κανονισμούς, υπάρχει και πρόστιμο και θα κατηγορούντε επίσης με διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE