ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο πρόσωπα διασωληνωμένα στην εντατική

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο πρόσωπα διασωληνωμένα στην εντατική

Διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού βρίσκονταν μέχρι το μεσημέρι δυο ασθενείς, ένας που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.


Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πόλης,  νοσηλεύονται  17 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 και ένας με που προβλήθηκε από τον ιό.
 
Την ίδια ώρα, στη ΜΕΘ του 1ου ορόφου να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ένας ασθενής με κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.
 
Εξάλλου, από τις 7 χθες βράδυ μέχρι τις 7 σήμερα το πρωί, εξετάστηκε μόλις ένα άτομο στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, το οποίο χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή, ενώ τρεις εισαγωγές έγιναν από σύνολο τεσσάρων πολιτών που επισκέφθηκαν το Θάλαμο Βραχεία Νοσηλείας για εξέταση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

Τη θέση ότι η ενότητα στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά από τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στις διαδικασίες, εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έλενα Κούσιου, σχολιάζοντας την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το χρίσμα ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE