ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο πρόσωπα διασωληνωμένα στην εντατική

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο πρόσωπα διασωληνωμένα στην εντατική

Διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού βρίσκονταν μέχρι το μεσημέρι δυο ασθενείς, ένας που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.


Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της πόλης,  νοσηλεύονται  17 ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 και ένας με που προβλήθηκε από τον ιό.
 
Την ίδια ώρα, στη ΜΕΘ του 1ου ορόφου να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ένας ασθενής με κορωνοϊό και ένας με ύποπτα συμπτώματα.
 
Εξάλλου, από τις 7 χθες βράδυ μέχρι τις 7 σήμερα το πρωί, εξετάστηκε μόλις ένα άτομο στο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λεμεσού, το οποίο χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή, ενώ τρεις εισαγωγές έγιναν από σύνολο τεσσάρων πολιτών που επισκέφθηκαν το Θάλαμο Βραχεία Νοσηλείας για εξέταση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE