ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Η Κύπρος συνεισφέρει €200.000 στον ΠΟΥ για προσπάθειες κατά του κορωνοϊού

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Η Κύπρος συνεισφέρει €200.000 στον ΠΟΥ για προσπάθειες κατά του κορωνοϊού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωστοποίησε την Τρίτη (5/5) τη δέσμευση της Κύπρου να συνεισφέρει €200.000 για τις προσπάθειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης γράφει ότι η Κύπρος επικροτεί την πρωτοβουλία για την παγκόσμια αντίδραση κατά του κορωνοϊού.

«Όλες οι χώρες μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν την πρόκληση» λέει και σημειώνει ότι σε αυτό το πνεύμα, η Κύπρος δεσμεύεται να προσφέρει €200.000 στον ΠΟΥ, ενισχύοντας τις προσπάθειές του να εμποδίσει την εξάπλωση του ιού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE