ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Η Κύπρος συνεισφέρει €200.000 στον ΠΟΥ για προσπάθειες κατά του κορωνοϊού

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Η Κύπρος συνεισφέρει €200.000 στον ΠΟΥ για προσπάθειες κατά του κορωνοϊού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωστοποίησε την Τρίτη (5/5) τη δέσμευση της Κύπρου να συνεισφέρει €200.000 για τις προσπάθειες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης γράφει ότι η Κύπρος επικροτεί την πρωτοβουλία για την παγκόσμια αντίδραση κατά του κορωνοϊού.

«Όλες οι χώρες μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν την πρόκληση» λέει και σημειώνει ότι σε αυτό το πνεύμα, η Κύπρος δεσμεύεται να προσφέρει €200.000 στον ΠΟΥ, ενισχύοντας τις προσπάθειές του να εμποδίσει την εξάπλωση του ιού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE