Συλλούρης: 'Έγινε ιεράρχηση προτεραιοτήτων ανά Επιτροπή' - 15 Μαΐου η επόμενη Ολομέλεια της Βουλής

Συλλούρης: 'Έγινε ιεράρχηση προτεραιοτήτων ανά Επιτροπή' - 15 Μαΐου η επόμενη Ολομέλεια της Βουλής

Την Παρασκευή, 15 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σώματος, Δημήτρη Συλλούρη.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Συλλούρης ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, υπό την προεδρία του, σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης της Υπηρεσίας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

«Έγινε ιεράρχηση προτεραιοτήτων ανά Επιτροπή και εξετάστηκαν θέματα που ετοιμάστηκαν από τους λειτουργούς της Βουλής αυτό το διάστημα, πέραν αυτών πού είχαν σχέση με την πανδημία», πρόσθεσε.

«Δρομολογείται η εξέταση και προώθησή τους. Επόμενη Ολομέλεια την Παρασκευή 15 Μαΐου», καταλήγει ο κ. Συλλούρης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE