Συλλούρης: 'Έγινε ιεράρχηση προτεραιοτήτων ανά Επιτροπή' - 15 Μαΐου η επόμενη Ολομέλεια της Βουλής

Συλλούρης: 'Έγινε ιεράρχηση προτεραιοτήτων ανά Επιτροπή' - 15 Μαΐου η επόμενη Ολομέλεια της Βουλής

Την Παρασκευή, 15 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σώματος, Δημήτρη Συλλούρη.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Συλλούρης ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, υπό την προεδρία του, σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης της Υπηρεσίας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

«Έγινε ιεράρχηση προτεραιοτήτων ανά Επιτροπή και εξετάστηκαν θέματα που ετοιμάστηκαν από τους λειτουργούς της Βουλής αυτό το διάστημα, πέραν αυτών πού είχαν σχέση με την πανδημία», πρόσθεσε.

«Δρομολογείται η εξέταση και προώθησή τους. Επόμενη Ολομέλεια την Παρασκευή 15 Μαΐου», καταλήγει ο κ. Συλλούρης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE