ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

O κορωνοϊός… γέννησε μια Κάβα 24/7

O κορωνοϊός… γέννησε μια Κάβα 24/7

Λειτουργεί μόνο διαδικτυακά και διαθέτει μεγάλη γκάμα από βελγικές και γερμανικές μπύρες και κρασιά από την Κρήτη, ενώ καθημερινά προστίθεται νέα προϊόντα

Τις ημέρες της καραντίνας μια online κάβα ποτών και ντελικατέσεν ξεπετάχτηκε στις οθόνες του υπολογιστή μας.

Πρόκειται για την Κάβα 24/7 η οποία λειτουργεί μόνο διαδικτυακά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον καταναλωτή να περιηγηθεί στα… ράφια της 24 ώρες τη μέρα , 7 μέρες τη βδομάδα. Στο kava247.com ή μέσω της πλατφόρμας online παραγγελιών Foody, μπορεί κάποιος να βρει μεγάλη γκάμα από βελγικές και γερμανικές μπύρες και κρασιά από την Κρήτη, ενώ καθημερινά προστίθεται νέα προϊόντα. Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα αυθεντικά γερμανικά λουκάνικα και κρητική γραβιέρα.
Ναυαρχίδα για την kava247.com είναι οι βαυαρέζικες μπύρες του Hofbrau Munchen, τις οποίες εισάγει στην Κύπρο η Kerma Cyprus Ltd, αποκλειστική αντιπρόσωπος της βασιλικής ζυθοποιίας του Μονάχου και δημιουργός του franchise Beer & Beer. Οι έξι ετικέτες της ΗΒ διατίθενται σε τιμές προσφοράς, ενώ ακόμα πιο συμφέρουσα είναι η αγορά κιβωτίου 20 φιαλών του 0.5L.


Από την γκάμα των βέλγικων ζύθων ξεχωρίζουν οι ετικέτες της ζυθοποιίας Corsendonk, όπου η παραγωγή ξεκίνησε το μακρινό 1398 μ.Χ. αλλά και της ζυθοποιίας Kasteel. Μεταξύ άλλων, διαθέσιμη είναι και η τριλογία από φρουτώδεις μπύρες της Lindemans, οι οποίες παίρνουν γεύση και αρώματα από φυσικά φρούτα, οι δύο ετικέτες της Duvel καθώς και οι ετικέτες Rochefort και Chimay, του μοναστηριακού συνεταιρισμού Trappist ο οποίος αριθμεί μόλις 14 μοναστήρια - μέλη σε Ευρώπη και ΗΠΑ.


Η Κάβα 24/7 εξυπηρετεί μέσω της πλατφόρμας του Foody την πόλη και τα προάστια της Λευκωσίας, ενώ υπάρχει δυνατότητα αποστολής ποτών σε όλες τις επαρχίες, για παραγγελίες μέσω του kava247.com.


Μπορεί η Κάβα 24/7 να γεννήθηκε εν μέσω κορωνοϊού, ωστόσο, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, ήρθε για να μείνει, καλύπτοντας τις διαρκώς αυξανόμενες αναζητήσεις για πιο σπάνιες μπύρες, κρασιά από διαλεγμένους παραγωγούς και εκλεκτά προϊόντα ντελικατέσεν, τα οποία μπορεί κάποιος να εξερευνήσει από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του και να τα απολαύσει εντός λίγων ωρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top