ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι θέσεις ΑΠΟΕΛ μετά την τηλεδιάσκεψη – Που συμφωνεί και που διαφωνεί κάθετα με την Ομόνοια

Οι θέσεις ΑΠΟΕΛ μετά την τηλεδιάσκεψη – Που συμφωνεί και που διαφωνεί κάθετα με την Ομόνοια

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Sports1 για τις πιθανότητες επανέναρξης ή όχι του πρωταθλήματος μετά και την τηλεδιάσκεψη των 6 προέδρων των μεγάλων ομάδων.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε πως το σενάριο διακοπής είναι στο 50-50 αυτή την στιγμή και επισήμανε πως έχουν διάθεση να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια όμως οι ακυρώσεις πρωταθλημάτων σε άλλες χώρες και η καθυστέρηση στην επανέναρξη ίσως προϊδεάζουν και για το τι θα γίνει στην Κύπρο.

Παράλληλα σχετικά με την τηλεδιάσκεψη τόνισε πως κάποιες θέσεις που εκφράστηκαν δεν τους βρίσκουν σύμφωνους και αναφέρθηκε πως η πρόταση της Ομόνοιας πως εάν αρχίσει το πρωτάθλημα και ξαναδιακοπεί θα πρέπει να ισχύσει η προηγούμενη βαθμολογία δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Επίσης συμφώνησε με την Ομόνοια πως σε περίπτωση επανέναρξης θα πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές όμως τόνισε πως κάτι τέτοιο ίσως να είναι δύσκολο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τηλεδιάσκεψη των 6 προέδρων: «Λέχθηκαν αρκετά. Υπάρχουν πράγματα που αποτελούν θέση της κάθε ομάδας. Δεν πρέπει απαραίτητα να πω ότι ως ΑΠΟΕΛ συμφωνούμε. Ακούσαμε πράγματα που δεν μπορούν να ευσταθούν. Κάποιες θέσεις που λέχθηκαν από πλευράς Ομόνοιας. Όσον αφορά την διεκπεραίωση του πρωταθλήματος. Αν πάμε στον ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος δεν μπορεί να μπει κάποιος όρος πως αν ξανά διακοπεί το πρωτάθλημα θα ισχύει η προηγούμενη βαθμολογία. Για ποιο λόγο να συζητάμε για επανέναρξη;»

Για την θέση της Ομόνοιας για ξένους ρεφ: «Και πολύ καλά κάνει. Συμφωνούμε απόλυτα, είναι τα δεδομένα που είχαμε προηγουμένως».

Εάν είναι εφικτό να γίνει και να έρθουν ξένοι διαιτητές: «Αν βάλουμε με την λογική της κυβέρνησης, ο χρονικός ορίζοντας είναι η 16η Ιουνίου. Άρα σαφώς υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορούν να έρθουν».

Για τον κορωνοϊό: «Η προτεραιότητα όλου του κόσμου είναι να καθαρίσει ο κορωνοϊός. Με σοβαρότητα προσεγγίζουμε την χαλάρωση των μέτρων. Είναι ψυχοφθόρο να είσαι κλεισμένος σπίτι και να είσαι σε καραντίνα. Μέχρι στιγμή είδαμε μια πάρα πολύ καλή αντιμετώπιση. Ελπίζουμε να το αφήσουμε πίσω, κανένας δεν τολμά να προβλέψει είτε αποφάσεις είτε εξελίξεις. Μας κρατά σε άνω τελεία».

Για το ποδόσφαιρο: «Όλο το ποδόσφαιρο σε παγκόσμια κλίμακα επηρεάζεται. Το μόνο που διαπιστώνει κάποιος είναι πως η μόνη εξέλιξη που έχουμε είναι οι ακυρώσεις πρωταθλημάτων. Αυτό δυστυχώς μας προϊδεάζει για περισσότερες εξελίξεις. Πρωταθλήματα που έχουν εκφράσει την πρόθεση να ξεκινήσουν δεν το έχουν κάνει. Παρά τα ευχάριστα μηνύματα ότι ξεκινούν διάφορες ενέργειες για επιστροφή στην κανονικότητα. Θα επιχειρήσουμε και εμείς από τις 18/5. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα κρατούμε μια σταθερή στάση. Σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα βάση του προγράμματος της UEFA εμείς είμαστε θετικοί. Εμείς δεν παραιτούμαστε ως στο τελευταίο λεπτό. Το έχουμε αποδείξει στην πράξη. Την ίδια ώρα όσοι νομίζουν ότι o ΑΠΟΕΛ κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του, νομίζω ότι αυτοί είναι που επιχειρούν να το κάνουν. Το να μην γίνει το πρωτάθλημα είναι στο 50-50».

Για τα χρονικά περιθώρια: «Θα εξαντλήσουμε όλα τα χρονικά περιθώρια που μας έχει δώσει η UEFA για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Ο λόγος που η UEFA ανέφερε την ημερομηνία 20/7 είναι για τις χώρες που συμμετάσχουν στον πρώτο προκριματικό γύρο. Ελπίζω πως εμείς μπορούμε να προλάβουμε.”

Για τις ενέργειες της ΚΟΠ: «Αυτό έχει επιχειρήσει να κάνει η ΚΟΠ. Άκουσα προσεκτικά τι είπε ο Νικ Νικολάου. Η ΚΟΠ έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Υγείας. Είμαστε σε μια περίοδο που θα ξεκαθαρίσουν όλα όσα συζητούμε. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ έχουμε κάνει την προεργασία μας. Μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές μας και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται.”

Για την συνάντηση με τους παίκτες ΑΠΟΕΛ: «Έγινε με το ενδεχόμενο αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές ήρθαν με μια αντιπρόταση. Θα πρέπει να υπάρξει Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου για το τι θα ακολουθήσει».

Για Μπέλετς: «Ότι γίνεται με τους υπόλοιπους δανεικούς. Έχω πει πολλές φορές για τον Μπέλετς. Είναι ένας τερματοφύλακας που μας ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε όρος στο συμβόλαιο που να καθορίζει πλέον συμφωνία που να στέκει με την ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστές. Δεν έχει τίποτα δεδομένο».

The post Οι θέσεις ΑΠΟΕΛ μετά την τηλεδιάσκεψη – Που συμφωνεί και που διαφωνεί κάθετα με την Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top