Τζεντιλόνι: Βιώσιμο το ελληνικό χρέος

Τζεντιλόνι: Βιώσιμο το ελληνικό χρέος

Το ελληνικό χρέος παραμένει βιώσιμο, επιβεβαίωσε σήμερα ο Επίτροπος αρμόδιος για τα δημόσια οικονομικά Πάολο Τζεντιλόνι, κατά την παρουσίαση των εαρινών οικονομικών προβλέψεων της Κομισιόν.

Συγκεκριμένα, ο Επίτροπος ερωτηθείς σχετικά δήλωσε τα εξής:

"Η Ελλάδα θα απολαύσει την ίδια ευελιξία με τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ. Επίσης, κατέστη σαφές από το ανακοινωθέν του Eurogroup τον Μάρτιο –και επιβεβαιώθηκε μία εβδομάδα μετά από το ECOFIN- ότι οι στόχοι που είχαν τεθεί δεν μπορούν να επιτευχθούν. Πιστεύουμε ότι το χρέος της Ελλάδας είναι βιώσιμο. Η Ελλάδα βγήκε με επιτυχία στις αγορές. Η δε συζήτηση για την αλλαγή χρήσης των SnP και ANFAs θα γίνει στο Eurogroup Ιουνίου».

Ο Επίτροπος τόνισε ότι στην πρόβλεψη έχουν συνυπολογιστεί μέτρα που έχουν ανακοινωθεί ως τις 23 Απριλίου.

Σε σχέση με τις συνεχιζόμενες συζητήσεις για την μικρή χρονική επέκταση της προστασίας για την πρώτη κατοικία, ο Επίτροπος τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές από κοινού με τον ΕSM για συμφωνία προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE