ToThemaOnline - Vouli.TV: Η εκβιαστική στάση και το σοβαρό ενδεχόμενο συνεργασίας ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ οδήγησαν τον Γεωργίου στην έξοδο -VIDEO

ToThemaOnline - Vouli.TV: Η εκβιαστική στάση και το σοβαρό ενδεχόμενο συνεργασίας ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ οδήγησαν τον Γεωργίου στην έξοδο -VIDEO

Ο διευθυντής σύνταξης του ThemaOnline, Φάνης Μακρίδης, με τον πολιτικό συντάκτη της ιστοσελίδας Γιώργο Τάττη, ανέλυσαν και σχολίασαν την επικαιρότητα της ημέρας στο πλαίσιο της εκομπής Εξ΄ Αφορμής (Vouli.TV).

Υπό το μικροσκόπιο τέθηκε και η αποχώρηση του Γιώργου Γεωργίου από το ΔΗΚΟ και συγκεκριμένα από τη θέση διευθυντή γραφείου Τύπου του κόμματος. Αυτό το πόστο κατείχε τα τελευταία έξι έτη.

Όπως αναφέρθηκε, ο Γεωργίου αποφάσισε να αφήσει τη θέση με αφορμή την εκβιαστική στάση που τηρήθηκε απέναντι στους έμμισθους υπαλλήλους του Δημοκρατικού Κόμματος (βλ. μειώσεις μισθών).

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες του ThemaOnline αυτή η εξέλιξη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Υπήρχαν κι άλλοι πιο σημαντικοί λόγοι, όπως οι σοβαρές σκέψεις από την ηγεσία του ΔΗΚΟ για συνεργασία με το ΑΚΕΛ ενόψει προεδρικών.

Δείτε το VIDEO:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE