ToThemaOnline - Vouli.TV: Η εκβιαστική στάση και το σοβαρό ενδεχόμενο συνεργασίας ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ οδήγησαν τον Γεωργίου στην έξοδο -VIDEO

ToThemaOnline - Vouli.TV: Η εκβιαστική στάση και το σοβαρό ενδεχόμενο συνεργασίας ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ οδήγησαν τον Γεωργίου στην έξοδο -VIDEO

Ο διευθυντής σύνταξης του ThemaOnline, Φάνης Μακρίδης, με τον πολιτικό συντάκτη της ιστοσελίδας Γιώργο Τάττη, ανέλυσαν και σχολίασαν την επικαιρότητα της ημέρας στο πλαίσιο της εκομπής Εξ΄ Αφορμής (Vouli.TV).

Υπό το μικροσκόπιο τέθηκε και η αποχώρηση του Γιώργου Γεωργίου από το ΔΗΚΟ και συγκεκριμένα από τη θέση διευθυντή γραφείου Τύπου του κόμματος. Αυτό το πόστο κατείχε τα τελευταία έξι έτη.

Όπως αναφέρθηκε, ο Γεωργίου αποφάσισε να αφήσει τη θέση με αφορμή την εκβιαστική στάση που τηρήθηκε απέναντι στους έμμισθους υπαλλήλους του Δημοκρατικού Κόμματος (βλ. μειώσεις μισθών).

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες του ThemaOnline αυτή η εξέλιξη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Υπήρχαν κι άλλοι πιο σημαντικοί λόγοι, όπως οι σοβαρές σκέψεις από την ηγεσία του ΔΗΚΟ για συνεργασία με το ΑΚΕΛ ενόψει προεδρικών.

Δείτε το VIDEO:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE