ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξανά χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα μετά από 1.415 τεστ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξανά χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα μετά από 1.415 τεστ

Ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, ανακοίνωσε ότι από 1.415 τεστ που έγιναν δεν βρέθηκε κανένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 108, ενώ ένας ασθενής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, συμπλήρωσε.
 
Είπε ακόμη ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ PCR για 21 άτομα που εμφανίστηκαν χθες ότι είναι θετικοί βάσει των γρήγορων τεστ.
 
Σύμφωνα με τον κ. Πιλλί, 34 άτομα που υποβλήθηκαν σε γρήγορα τεστ εντοπίστηκαν ότι είναι θετικοί και θα υποβληθούν και σε τεστ PCR.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE