ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξανά χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα μετά από 1.415 τεστ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξανά χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα μετά από 1.415 τεστ

Ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, ανακοίνωσε ότι από 1.415 τεστ που έγιναν δεν βρέθηκε κανένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 108, ενώ ένας ασθενής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, συμπλήρωσε.
 
Είπε ακόμη ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ PCR για 21 άτομα που εμφανίστηκαν χθες ότι είναι θετικοί βάσει των γρήγορων τεστ.
 
Σύμφωνα με τον κ. Πιλλί, 34 άτομα που υποβλήθηκαν σε γρήγορα τεστ εντοπίστηκαν ότι είναι θετικοί και θα υποβληθούν και σε τεστ PCR.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE