ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξανά χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα μετά από 1.415 τεστ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξανά χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα μετά από 1.415 τεστ

Ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, ανακοίνωσε ότι από 1.415 τεστ που έγιναν δεν βρέθηκε κανένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 108, ενώ ένας ασθενής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, συμπλήρωσε.
 
Είπε ακόμη ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ PCR για 21 άτομα που εμφανίστηκαν χθες ότι είναι θετικοί βάσει των γρήγορων τεστ.
 
Σύμφωνα με τον κ. Πιλλί, 34 άτομα που υποβλήθηκαν σε γρήγορα τεστ εντοπίστηκαν ότι είναι θετικοί και θα υποβληθούν και σε τεστ PCR.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE