ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξανά χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα μετά από 1.415 τεστ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξανά χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα μετά από 1.415 τεστ

Ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, ανακοίνωσε ότι από 1.415 τεστ που έγιναν δεν βρέθηκε κανένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 108, ενώ ένας ασθενής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, συμπλήρωσε.
 
Είπε ακόμη ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ PCR για 21 άτομα που εμφανίστηκαν χθες ότι είναι θετικοί βάσει των γρήγορων τεστ.
 
Σύμφωνα με τον κ. Πιλλί, 34 άτομα που υποβλήθηκαν σε γρήγορα τεστ εντοπίστηκαν ότι είναι θετικοί και θα υποβληθούν και σε τεστ PCR.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE