Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία των νέων σταθμών λεωφορείων

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία των νέων σταθμών λεωφορείων

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία των νέων σταθμών λεωφορείων στην Πάφο.

Συγκεκριμένα σηματοδοτήθηκε χθες η έναρξη υλοποίησης του έργου «Δημιουργία δικτύου υποδομών δημοσίων συγκοινωνιών και δημόσιας υγιεινής στην Πάφο και τη Γεροσκήπου με τη μέθοδο Μελέτη- Κατασκευή-Συντήρηση», συνολικής δαπάνης 7.613.382 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου, το  έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία μεγάλου σύγχρονου τερματικού σταθμού λεωφορείων στην περιοχή «Καραβέλλα» και δύο χώρων μετεπιβίβασης και στάθμευσης λεωφορείων, ο ένας επί της Λεωφόρου Τάφων των Βασιλέων και ο δεύτερος στο χώρο στάθμευσης του αρχαιολογικού πάρκου στο Λιμανάκι. 

Περιλαμβάνει επίσης, προστίθεται στην ανακοίνωση,  τη δημιουργία και τοποθέτηση 196 «έξυπνων» στάσεων λεωφορείων στην Πάφο και τη Γεροσκήπου, καθώς και τη δημιουργία 30 σύγχρονων χώρων δημόσιας υγιεινής. 

Οι κατασκευαστικές εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός 18 μηνών από την ημέρα της έναρξης των εργασιών, ενώ η συντήρηση του έργου από την ανάδοχο εταιρεία θα είναι διάρκειας 5 χρόνων, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE