ΠΑΦΟΣ: Την «πάτησε» μέσω διαδικτύου 28χρονη- Πλήρωσε 2.000 ευρώ για ποδήλατο αλλά την ξεγέλασαν- Καταζητείται 34χρονος

ΠΑΦΟΣ: Την  «πάτησε» μέσω διαδικτύου 28χρονη- Πλήρωσε 2.000 ευρώ για ποδήλατο αλλά την ξεγέλασαν- Καταζητείται 34χρονος

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση της απάτης με ηλεκτρονικό υπολογιστή και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 34χρονου .

Όπως διαφαίνεται, ο 34χρονος φέρεται να απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από 28χρονη Ε/κ η οποία παρήγγειλε ένα ποδήλατο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η παραγγελία έγινε από αγγλική ιστοσελίδα ενώ για την υπόθεση έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή στην Βρετανία .

Ακολούθως μετά από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία σε συνεργασία με τις βρετανικές αρχές εντοπίστηκε ο λογαριασμός και  πίσω απ’ αυτόν ο 34χρονος,  ο οποίος  καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE