Αιφνιδίασε ακόμα και τον γενικό διευθυντή της ΟΕΒ η δήλωση Κωστρίκη -VIDEO

Αιφνιδίασε ακόμα και τον γενικό διευθυντή της ΟΕΒ η δήλωση Κωστρίκη -VIDEO

Δεν περίμεναν πολλοί την παρέμβαση του Λεόντιου Κωστρίκη, μέλους της επιδημιολογική ομάδας του Υπουργείου Υγείας.

Μιλώντας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του OMEGA την Πέμπτη (07/05) προκάλεσε αίσθηση με την τοποθέτησή του. «Αν η επιδημιολογική εικόνα που έχουμε σήμερα, παραμείνει, δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία» είπε για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία στις 21 Μαΐου.

Επιπλέον, αιφνιδίασε και τον γενικό διευθυντή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Μιχάλη Αντωνίου, όταν του υποβάλαμε σχετικό ερώτημα στην εκπομπή Εξ Αφορμής.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Εξ Αφορμής:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE