ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Αυτόν καταζητεί η αστυνομία για την απόπειρα φόνου 34χρονου

ΠΑΦΟΣ: Αυτόν καταζητεί η αστυνομία για την απόπειρα φόνου 34χρονου

Ενα άντρα 31 ετών καταζητεί η αστυνομία για την απόπειρα φόνου 34χρονου στην Πάφο.

Υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 34χρονο κάτοικο Πάφου, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. 

Γύρω στις 5μ.μ. την Παρασκευή (8/5) μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τραυματισμένο τον 34χρονο, έξω από πολυκατοικία στην Πάφο. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος φέρει τρία τραύματα στο χέρι, την κοιλιά και το θώρακα, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται ως σοβαρή.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, φαίνεται ότι ο 34χρονος, τραυματίστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ βρισκόταν σε διαμέρισμα της πιο πάνω πολυκατοικίας, στο οποίο διαμένει 31χρονος. Εναντίον του 31χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΝΙΚΙΤΑ EFREMOV, 31 ετών, από τη Ρωσία. Εναντίον του, εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, εναντίον 34χρονου, που διαπράχθηκε σήμερα στην Πάφο.


Με ανακοίνωση της η αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 22-806021, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top