Αυξήθηκαν και πάλι οι νεκροί στη Γαλλία, μειώνονται οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ

Αυξήθηκαν και πάλι οι νεκροί στη Γαλλία, μειώνονται οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ

Ο αριθμός των θανάτων από τον νέο κορωνοϊό στη Γαλλία αυξήθηκε και πάλι σήμερα, στους 243, από 178 που ήταν την Πέμπτη (7/5). Συνολικά οι νεκροί ανέρχονται στους 26.230.

 

Το Υπουργείο Υγείας στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο αριθμός των νοσηλευομένων στην εντατική μειώθηκε κατά 93 (3%), και ανέρχεται σε 2.868. Έχει επίσης μειωθεί στους 22.724 (από 23.208 χθες) ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας.

Στο αποκορύφωμα της πανδημίας, στις 14 Απριλίου, οι νοσηλευόμενοι ασθενείς έφτασαν τους 32.292. Η Γαλλία θα ξεκινήσει τη χαλάρωση των μέτρων, μετά από καραντίνα δύο μηνών, την Δευτέρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE