ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 31χρονος που καταζητείτο για υπόθεση απόπειρας φόνου

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 31χρονος που καταζητείτο για υπόθεση απόπειρας φόνου

Συνελήφθη τελικά ο 31χρονος από την Ρωσία ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση απόπειρας φόνου. 

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, 31χρονος, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση, συνελήφθη το Σάββατο (09/05) τα ξημερώματα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορούσε περιστατικό, όπου συνέβη γύρω στις 5μ.μ. την Παρασκευή (8/5). Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τραυματισμένο 34χρονο, έξω από πολυκατοικία στην Πάφο. Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος φέρει τρία τραύματα στο χέρι, την κοιλιά και το θώρακα, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Η κατάσταση της υγείας του, κρίνεται ως σοβαρή.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, φαίνεται ότι ο 34χρονος, τραυματίστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ βρισκόταν σε διαμέρισμα της πιο πάνω πολυκατοικίας, στο οποίο διαμένει 31χρονος. Εναντίον του 31χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE