ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Αιχμές για Βουλή και άνοιγμα σχολείων - ‘Χάσαμε το μέτρο’

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Αιχμές για Βουλή και άνοιγμα σχολείων - ‘Χάσαμε το μέτρο’

Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο άφησε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σε ό,τι αφορά το σταδιακό ‘ξεκλείδωμα’ κοινωνίας και οικονομίας.

Στον απόηχο των όσων διαδραματίζονται με την παράταση της ημερομηνίας ‘ανοίγματος’ της Βουλής από το κυβερνών κόμμα και τον Πρόεδρο της Βουλής, αλλά και την ένταση που υπάρχει για το ‘αμφιλεγόμενο’ άνοιγμα των σχολείων, η κ. Χαραλαμπίδου δήλωσε ότι;

‘Για να ανοίξει η Βουλή μετρούμε τετραγωνικά, για να ανοίξουν τα σχολεία χάσαμε το ‘μέτρο’. Από το ένα άκρο στο άλλο’.  

Υπενθυμίζεται ότι κάποια από τα άτομα που απαρτίζουν την Επιδημιολογική Ομάδα που συμβουλεύει την κυβέρνηση για τα ζητήματα της πανδημίας, δήλωσαν δημόσια την αντίθεσή τους με το προγραμματισμένο άνοιγμα των σχολείων στις 21 Μαϊου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE