ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Να μην ανοίξουν τα οδοφράγματα - Δεν υπάρχει αξιόπιστη επιστημονική τεκμηρίωση στα κατεχόμενα

ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ: Να μην ανοίξουν τα οδοφράγματα - Δεν υπάρχει αξιόπιστη επιστημονική τεκμηρίωση στα κατεχόμενα

Το σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να ανοίξουν τα οδοφράγματα λόγω απουσίας αξιόπιστης επιστημονικής τεκμηρίωσης για την κατάσταση σχετικά με τον κορωνοϊό στα κατεχόμενα.

Σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις αναφορές του Προέδρου Αναστασιάδη αναφορικά με την επαναλειτουργία των σχολείων βάσει της συνέχισης  της μέχρι τώρα επιτυχούς στρατηγικής αντιμετώπισης της πανδημίας με την οποία συμφωνεί, το σωματείο υποστηρίζει πως «ότι πρέπει να γίνεται αντιληπτό από όλους πως οι σωστές προϋποθέσεις που θέτει ο Πρόεδρος ποτέ δεν μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με τα κατεχόμενα και το τι συμβαίνει εκεί, αφού ούτε η Κυπριακή Κυβέρνηση, ούτε οι ειδικοί επιστήμονες Σύμβουλοι στους οποίους μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη, ασκούν οποιοδήποτε έλεγχο στα κατεχόμενα».
 
«Ξεκαθαρίστε το λοιπόν από τώρα κύριε Πρόεδρε ότι δεν είναι δυνατό να υπάρξει ποτέ «αξιόπιστη επιστημονική τεκμηρίωση» για το τι ισχύει στα κατεχόμενα σε σχέση με τον κορωνοϊό και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να ανοίξουν τα οδοφράγματα και να μπούμε σε νέες περιπέτειες», καταλήγει το σωματείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE