ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Σχολιάζει το ‘ξεκλείδωμα‘ - ‘Υποκριτές, οι εκκλησίες, με έλεγχο, σας ενοχλούν να λειτουργούν’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Σχολιάζει το ‘ξεκλείδωμα‘ - ‘Υποκριτές, οι εκκλησίες, με έλεγχο, σας ενοχλούν να λειτουργούν’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολιτευόμενων κομμάτων και βουλευτών, για τα μέτρα σταδιακής άρσης των περιορισμών.

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Παύλος Μυλωνάς, με ανάρτησή του επαναφέρει το ζήτημα του ‘ανοίγματος’ των Εκκλησιών, αντιπαραβάλλοντας το με το άνοιγμα μετάλων πολυκαταστημάτων που, ομολογουμένως, προσεκλύουν μεγάλο αριθμό πολιτών. Χωρίς, μάλιστα, να είναι εφικτός ο επισταμένος έλεγχος.

Η δήλωση του Παύλου Μυλωνά:

Απείχα από τις αναρτήσεις για πολύ καιρό. Δεν ήταν σωστό στον "πόλεμο" να υπάρχουν γκρίνιες. Όμως τώρα μπορώ. Οι φώτογραφιες είναι από τους καταμεστους χώρους στάθμευσης πολύ καταστήματος. Τουλάχιστον 400 αυτοκίνητα. Υποκριτες, οι εκκλησίες με 10 ή 20 άτομα, με έλεγχο, σας ενοχλούν να λειτουργούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE