ΠΑΦΟΣ: 81χρονη τραυματίστηκε ενώ μάζευε καπάρη

ΠΑΦΟΣ: 81χρονη τραυματίστηκε ενώ μάζευε καπάρη

Στην Πάφο, 81χρονη τραυματίστηκε ενώ έπεσε από ύψος τριών μέτρων ενώ μάζευε καπάρη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 81χρονη που μετέβη την Κυριακή (10/05) σε περιοχή του Μουτάλου για να μαζέψει καπάρη τραυματίστηκε, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ενώ βρισκόταν στην άκρη ενός ρυακιού, σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων .

Με την συνδρομή της πυροσβεστικής που κλήθηκε στην σκηνή, έγινε κατορθωτή η ανάσυρση της γυναίκας.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 81χρονη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 81χρονη έφερε κάταγμα ωμοπλάτης, λεκάνης, πολλαπλά κατάγματα πλευρών και αιμάτωμα στο θώρακα. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE