ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι καταγγελίες της Αστυνομίας – Υπάλληλος σε υπεραγορά δεν φορούσε μάσκα

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι καταγγελίες της Αστυνομίας – Υπάλληλος σε υπεραγορά δεν φορούσε μάσκα

Συνεχίζει η Αστυνομία τους ελέγχους για παραβίαση των διαταγμάτων και πιο συγκεκριμένα από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας όπου εντοπίστηκε μια καταγγελία για υποστατικά και 74 καταγγελίες για μετακινήσεις πεζών και οχημάτων.

Μετά από 1349 ελέγχους που έγιναν σε υποστατικά προέκυψε μια καταγγελία σε υπεραγορά της Λευκωσίας, που αφορούσε υπάλληλο χωρίς μάσκα.

Όσον αφορά τους ελέγχους για τις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων εντοπίστηκαν 74 καταγγελίες μετά από 7651 ελέγχους Παγκύπρια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE