ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι καταγγελίες της Αστυνομίας – Υπάλληλος σε υπεραγορά δεν φορούσε μάσκα

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι καταγγελίες της Αστυνομίας – Υπάλληλος σε υπεραγορά δεν φορούσε μάσκα

Συνεχίζει η Αστυνομία τους ελέγχους για παραβίαση των διαταγμάτων και πιο συγκεκριμένα από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας όπου εντοπίστηκε μια καταγγελία για υποστατικά και 74 καταγγελίες για μετακινήσεις πεζών και οχημάτων.

Μετά από 1349 ελέγχους που έγιναν σε υποστατικά προέκυψε μια καταγγελία σε υπεραγορά της Λευκωσίας, που αφορούσε υπάλληλο χωρίς μάσκα.

Όσον αφορά τους ελέγχους για τις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων εντοπίστηκαν 74 καταγγελίες μετά από 7651 ελέγχους Παγκύπρια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE