LIKE ONLINE

ToThemaOnline -Vouli.TV: ‘Έξαρση εγκληματικότητας σε κάποιες περιοχές’ - Αποκαλυπτικός ο εκπρ. Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου -VIDEO

ToThemaOnline -Vouli.TV: ‘Έξαρση εγκληματικότητας σε κάποιες περιοχές’ - Αποκαλυπτικός ο εκπρ. Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου -VIDEO

Αποκαλυπτικός ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, μιλώντας στην εκπομπή Εξ’ Αφορμής που παρουσιάζει ο Χάρης Θεραπής (διευθυντής Vouli.TV).

Απαντώντας σε ερώτημα του ThemaOnline, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «σε κάποιες περιοχές έχουμε εντοπίσει και έχουμε διαπιστώσει έξαρση της εγκληματικότητας» διευκρινίζοντας: «Ειδικότερα στην περιοχή της Πάφου».

Πρόσθεσε ότι αυτό απασχολεί ιδιαίτερα, κι αποκάλυψε ότι «έχει συζητηθεί σήμερα (11/05) στην πρωινή τηλεδιάσκεψη της ηγεσίας της Αστυνομίας με τους αστυνομικούς διευθυντές».

«Έχουν δοθεί κάποιες οδηγίες ειδικά για την περιοχή της Πάφου, όπως αυξηθεί η περιπολιακή κάλυψη σε συγκεκριμένα σημεία», συμπλήρωσε, δίνοντας το στίγμα ότι θα δοθεί έμφαση και στον τομέα της πρόληψης.

Έσπευσε να τονίσει, βέβαια, ότι έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις, ενώ κατόπιν νέου ερωτήματος που του υποβάλαμε διευκρίνισε ότι τα αδικήματα που έχουν παρατηρηθεί, σχετίζονται με υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών, κλοπές και διαρρήξεις. Έδωσε τέλος τη διαβεβαίωση ότι το αστυνομικό σώμα πράττει τα δέοντα για την διαφύλαξη της ασφάλειας του πολίτη και τον τομέα της πρόληψης.

Ο κ. Ανδρέου μίλησε στην εκπομπή Εξ Αφορμής και για την υπό διερεύνηση υπόθεση ανθρωποκτονίας στην κοινότητα Κλαυδιά που συγκλόνισε την κυπριακή κοινωνία, με θύμα την 21χρονη Μαρία Χάρπα, η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Αναφέρθηκε αναλυτικά, μάλιστα, στο θέμα με τα πρόστιμα για παρακοή των διαταγμάτων στο πλαίσιο του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, αποκαλύπτοντας τον ακριβή αριθμό των προστίμων για τα οποία αρμόδια επιτροπή της Αστυνομίας εισηγήθηκε αναστολή.

Δείτε την εκπομπή Εξ Αφορμής:

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top