Ερντογάν: Δεν θα αφήσουμε το πεδίο στα ελληνοκυπριακά λόμπι

Ερντογάν: Δεν θα αφήσουμε το πεδίο στα ελληνοκυπριακά λόμπι

“Δεν θα αφήσουμε το πεδίο ελεύθερο στα ε/κ λόμπι”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έπειτα από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου του το βράδυ της Δευτέρας (11/5).

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε συγκεκριμένα, ότι “θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο, την Κύπρο και το Αιγαίο. Δεν θα αφήσουμε ελεύθερο το πεδίο ούτε στην FETO, ούτε στο ΡΚΚ, ούτε στα αρμενικά και τα ε/κ λόμπι, αλλά ούτε και στις εχθρικές δυνάμεις και τις δυνάμεις του κακού που πηγάζουν από χώρες του Κόλπου”.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE