Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική - Ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια και 17 πυρκαγιές

Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική - Ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια και 17 πυρκαγιές

Σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές και 6 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 11ης Μαΐου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Μαΐου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 12.25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μικρό λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας το οποίο που βρισκόταν σε κίνηση στον δρόμο στην οδό Ονησίλλου στη Λάρνακα.

Από την πυρκαγιά το όχημα που δεν μετέφερε επιβάτες υπέστη ζημιές στο χώρο της μηχανής μόνον. Τα αίτια της πυρκαγιάς εκ πρώτης όψεως οφείλονται σε μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη.

Η ώρα 05.43 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν στην περιοχή Αμαθούντος βόρεια της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας σε ύψωμα.

Από την πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.05, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE