ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα υπάρχει φόβος και για τη νέα χρόνια, πρέπει να μας δοθούν απαντήσεις» – Τι είπε για αύξηση ομάδων και Β΄ γκρουπ

«Θα υπάρχει φόβος και για τη νέα χρόνια, πρέπει να μας δοθούν απαντήσεις» – Τι είπε για αύξηση ομάδων και Β΄ γκρουπ

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, την πιθανότητα επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και αύξησης των ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα τεστ κορωνοϊού που έγιναν στην ΕΝΠ: «Έγιναν χθες το απόγευμα τα τεστ κορωνοϊού. Ήταν το πρώτο μέτρο που θεωρήσαμε ότι είμαστε αναγκασμένοι να πράξουμε για την προστασία όλων μας, αλλά και για να είμαστε έτοιμοι, εάν επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές τη θέση μας, αν ήταν εφικτό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, να συνεχιστεί. Κρίνουμε όμως με βάση τα δεδομένα που έχουμε, ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Πολλές φορές έχουν αναφερθεί οι λόγοι που οδηγούν στη διακοπή και η υγεία μας είναι πάνω απ΄ όλα».

Για το αν είναι έτοιμοι για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που παρθεί τέτοια απόφαση: «Από την στιγμή που σεβόμαστε τις αποφάσεις και θέλουμε να είμαστε μέλος της Ομοσπονδίας, είμαστε έτοιμοι να τις ακολουθήσουμε. Θα θέσουμε τις ανησυχίες μας, όμως πρέπει να ακολουθήσουμε την απόφαση. Αυτό το πράγμα παρατράβηξε αρκετά. Ανεξαρτήτως απόφασης, είμαστε σίγουροι ότι θα την τηρήσουμε. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα. Εγώ έχω ξανά πει ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα ανά πάσα στιγμή. Αν υπάρχει απόφαση για 14 ομάδες, δεν βλέπουμε το λόγο, γιατί να μπούμε σε τέτοιο ρίσκο. Με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιούνται και αν θα χρησιμοποιούνται τα αποδυτήρια; Ο φόβος για αυτό θα υπάρχει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, είτε συνεχιστεί είτε όχι το φετινό πρωτάθλημα και πρέπει οι κατάλληλοι άνθρωποι να μας δώσουν απαντήσεις».

Για το θέμα της αύξησης των ομάδων: «Συμφωνούμε με τις 12 ομάδες, όπως και εγώ προσωπικά πιστεύω πως θέταμε ψηλότερους στόχους σε αυτό το πρωτάθλημα και χρειαζόταν μεγαλύτερη προσπάθεια από τα σωματεία για να είναι στην Α’ κατηγορία. Με τα υφιστάμενα δεδομένα όμως, είμαστε σύμφωνοι να υπάρξουν 14 ομάδες για όσο χρειαστεί, ένα ή δύο χρόνια και να επανέλθουμε στις 12».

Για το σενάριο να μην επαναρχίσει το Β΄ γκρουπ: «Αν παρθεί απόφαση ότι δεν θα υπάρχει διαβάθμιση, φαντάζομαι ότι θα είναι μία καλή λύση, έτσι ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση των ομάδων. Δεν θα υπάρχει ούτε κίνητρο στους ποδοσφαιριστές στο Β΄ γκρουπ σε μία τέτοια περίπτωση».

The post «Θα υπάρχει φόβος και για τη νέα χρόνια, πρέπει να μας δοθούν απαντήσεις» – Τι είπε για αύξηση ομάδων και Β΄ γκρουπ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top