ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΓΝ Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΓΝ Αμμοχώστου

Άλλο ένα θάνατο ανακοίνωσαν την Τρίτη 12/5 οι αρμόδιες Αρχές του Υπ. Υγείας.

Σύμφωνα με τον Δρ. Μάριο Λοίζου, πρόκειται για 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, με ιδιαίτερα βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Όπως σημείωσε ο Επιστημονικός Διευθυντής, Διεύθυνσης Λευκωσίας ΟΚΥπΥ, η τελική αιτία θανάτου της άτυχης 72χρονης που είχε διαγνωστεί με τον ιό, δεν είναι ο Covid-19.

Συμπλήρωσε πως οι νεκροί (που έχουν προσβληθεί με κορωνοϊό) στην Κύπρο έχουν ανέλθει στους 23, ωστόσο με τελική αιτία θανάτου τον Covid-19 παραμένουν 16.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE