ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΓΝ Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΓΝ Αμμοχώστου

Άλλο ένα θάνατο ανακοίνωσαν την Τρίτη 12/5 οι αρμόδιες Αρχές του Υπ. Υγείας.

Σύμφωνα με τον Δρ. Μάριο Λοίζου, πρόκειται για 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, με ιδιαίτερα βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Όπως σημείωσε ο Επιστημονικός Διευθυντής, Διεύθυνσης Λευκωσίας ΟΚΥπΥ, η τελική αιτία θανάτου της άτυχης 72χρονης που είχε διαγνωστεί με τον ιό, δεν είναι ο Covid-19.

Συμπλήρωσε πως οι νεκροί (που έχουν προσβληθεί με κορωνοϊό) στην Κύπρο έχουν ανέλθει στους 23, ωστόσο με τελική αιτία θανάτου τον Covid-19 παραμένουν 16.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE