ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΓΝ Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσβησε» 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΓΝ Αμμοχώστου

Άλλο ένα θάνατο ανακοίνωσαν την Τρίτη 12/5 οι αρμόδιες Αρχές του Υπ. Υγείας.

Σύμφωνα με τον Δρ. Μάριο Λοίζου, πρόκειται για 72χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, με ιδιαίτερα βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Όπως σημείωσε ο Επιστημονικός Διευθυντής, Διεύθυνσης Λευκωσίας ΟΚΥπΥ, η τελική αιτία θανάτου της άτυχης 72χρονης που είχε διαγνωστεί με τον ιό, δεν είναι ο Covid-19.

Συμπλήρωσε πως οι νεκροί (που έχουν προσβληθεί με κορωνοϊό) στην Κύπρο έχουν ανέλθει στους 23, ωστόσο με τελική αιτία θανάτου τον Covid-19 παραμένουν 16.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.