Συνολικά 13 υπάλληλοι του ΟΚΥπΥ θετικοί στον κορωνοϊό σε σύνολο 5850 εξετάσεων, ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία

Συνολικά 13 υπάλληλοι του ΟΚΥπΥ θετικοί στον κορωνοϊό σε σύνολο 5850 εξετάσεων, ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία

Ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία για Covid 19 που αφορούσε το προσωπικό του ΟΚΥπΥ και συνολικά μετά από 5850 εξετάσεις, έχουν ανακοινωθεί 13 θετικά κρούσματα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπο Χαριλάου, λήφθηκαν 2509 δείγματα από Γ. Ν. Λευκωσίας (περιλαμβάνεται και το Νοσοκομείο Αθαλάσσας), 470 από Μακάρειο Νοσοκομείο, 1172 από Γ. Ν. Λεμεσού, 477 από Γ. Ν. Πάφου, 663 από Γ. Ν. Λάρνακας, 152 από Νοσοκομείο Τροόδους και 407 από Γ. Ν. Αμμοχώστου.

 Σε σχέση με τα 13 κρούσματα που εντοπίστηκαν συνολικά, τα 6 αφορούν το Γ. Ν. Πάφου, τα 5 το Γ. Ν. Λευκωσίας, το 1 το Γ. Ν. Λάρνακας και ακόμη 1 το ΝΑΜ ΙΙΙ (Κέντρο Υγείας Ακακίου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE