Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Πολλές επιταγές επιστράφηκαν λόγω λάθος καταχωρημένης διεύθυνσης

Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Πολλές επιταγές επιστράφηκαν λόγω λάθος καταχωρημένης διεύθυνσης

Αριθμός Κυβερνητικών Επιταγών, οι οποίες στάληκαν σε εργοδότες για την καταβολή των Ειδικών Επιδομάτων σε δικαιούχους έχουν επιστραφεί, λόγω καταχώρισης λανθασμένης ταχυδρομικής διεύθυνσης κατά την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε σημερινή ανακοίνωση το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι έχουν ειδοποιηθεί οι εργοδότες για να προσέλθουν να τις παραλάβουν.

Τέλος, το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι η λανθασμένη καταχώριση στοιχείων προκαλεί ανυπέρβλητα προβλήματα στην καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE