Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Πολλές επιταγές επιστράφηκαν λόγω λάθος καταχωρημένης διεύθυνσης

Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Πολλές επιταγές επιστράφηκαν λόγω λάθος καταχωρημένης διεύθυνσης

Αριθμός Κυβερνητικών Επιταγών, οι οποίες στάληκαν σε εργοδότες για την καταβολή των Ειδικών Επιδομάτων σε δικαιούχους έχουν επιστραφεί, λόγω καταχώρισης λανθασμένης ταχυδρομικής διεύθυνσης κατά την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε σημερινή ανακοίνωση το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι έχουν ειδοποιηθεί οι εργοδότες για να προσέλθουν να τις παραλάβουν.

Τέλος, το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι η λανθασμένη καταχώριση στοιχείων προκαλεί ανυπέρβλητα προβλήματα στην καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE