ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται να έχει η κομπίνα με μάσκες - Δηλώσεις Σωτηριάδη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται να έχει η κομπίνα με μάσκες - Δηλώσεις Σωτηριάδη

Η υπόθεση με την πώληση χειρουργικών μασκών που πρόσφερε δωρεάν η Κυπριακή Δημοκρατία ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, δήλωσε το Σάββατο 16/05,  ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, την ώρα που δυο πρόσωπα 27 και 55 ετών, τέθηκαν υπό 8ήμερη κράτηση.

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο κ.Σωτηριάδης είπε πως το ΤΑΕ διερευνά υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της κλοπής, της απάτης, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, της παραβίασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου καθώς και τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν από τις 3 Απριλίου 2020 μέχρι και σήμερα.


«Έχουμε προχωρήσει σήμερα το πρωί στη σύλληψη δυο προσώπων σε σχέση με τα αδικήματα αυτά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 55χρονο και 27χρονο οι οποίοι έχουν ήδη οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων», συμπλήρωσε.

Από ΚΥΠΕ
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top