ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνει 28χρονο οδηγό για σοβαρό τροχαίο η Αστυνομία- Τραυματίστηκε 52χρονος ποδηλάτης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνει 28χρονο οδηγό για σοβαρό τροχαίο η Αστυνομία- Τραυματίστηκε 52χρονος ποδηλάτης

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τη διερεύνηση σοβαρής τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη στη Λευκωσία, το πρωί του Σαββάτου, 9 Μαΐου 2020, η οποία είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 52χρονου ποδηλάτη. 

 

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 10.40π.μ., της 9ης Μαΐου, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία, όταν κάτω από διερευνώμενες συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος, συγκρούστηκε με ποδήλατο, που οδηγούσε ο 52χρονος. 

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία όχημα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ YARIS, αργυρού χρώματος, βρισκόταν πλησίον της σκηνής της σύγκρουσης.

Παρακαλείται ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, να επικοινωνήσει άμεσα με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, καθότι η μαρτυρία του κρίνεται πολύ σημαντική για την εξακρίβωση των συνθηκών της τροχαίας σύγκρουσης. 

Επίσης καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στη διερεύνηση της υπόθεσης, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, στα πιο πάνω τηλέφωνα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

ΑΝΑΛΥΣΗ: Χάρης Γεωργιάδης: Γιατί επέλεξε τη ρήξη με τον Αβέρωφ–Οι επιδιώξεις και το παρασκήνιο

Η επιστολή του Χάρη Γεωργιάδη προς την Αννίτα Δημητρίου αποτελεί μια στοχευμένη πολιτική παρέμβαση, σε μια κρίσιμη περίοδο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Η ξεκάθαρη άρνησή του να συμμετάσχει σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Αβέρωφ Νεοφύτου, εφόσον ο τελευταίος εξασφαλίσει το χρίσμα για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, δεν περιορίζεται σε μια προσωπική διαφοροποίηση. Επηρεάζει τις εσωκομματικές ισορροπίες και δημιουργεί νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE