ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Να κλείσουν τα σχολεία όπου εντοπίστηκαν κρούσματα ζητούν οι γονείς

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Να κλείσουν τα σχολεία όπου εντοπίστηκαν κρούσματα ζητούν οι γονείς

Τα σχολεία στα οποία έχουν εντοπιστεί κρούσματα, είτε ανάμεσα στους μαθητές είτε ανάμεσα στο προσωπικό να παραμείνουν κλειστά, αναφέρει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

 

Ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας αναφέρει ότι μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν σε σχολεία, "εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την έντονη ανησυχία μας ως προς τη διασφάλιση πρωτίστως της υγείας των τελειόφοιτων μαθητών αλλά και τις προετοιμασίες τους μακριά από αχρείαστο άγχος που τους αποπροσανατολίζει από τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την πρόσβαση στα δημόσια πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας".

 Η ίδια πολιτική, επισημαίνει η Συνομοσπονδία,  θα πρέπει να ισχύσει σε περίπτωση που εμφανιστούν άλλα κρούσματα σε Λύκειο ή Τεχνική Σχολή.
 
Ταυτόχρονα, "καλούμε όλους τους τελειόφοιτους να συμπεριφερθούν με την ανάλογη ωριμότητα και να περιορίσουν όσο γίνεται τις μετακινήσεις και τις επαφές τους αυτή την περίοδο ώστε να μη θέσουν σε κίνδυνο ούτε τον εαυτό τους ούτε τους συμμαθητές τους".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE