Θετικοί στον κορωνοϊό δύο ποδοσφαιριστές της Πάρμα

Θετικοί στον κορωνοϊό δύο ποδοσφαιριστές της Πάρμα

Μπορεί η διοργανώτρια αρχή να όρισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 13 Ιουνίου, ωστόσο τα κρούσματα κορωνοϊού δεν έχουν σταματήσει να εμφανίζονται.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων, η Πάρμα ανακοίνωσε πως δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στο πρώτο τεστ που έγινε για τον Covid-19, με αποτέλεσμα να τεθούν άμεσα σε καραντίνα.

Μία ημέρα ακριβώς μετά στα δεύτερα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά και οι παθόντες δεν εμφάνισαν συμπτώματα. Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να πραγματοποιηθούν κανονικά την Δευτέρα (18/05) οι ομαδικές προπονήσεις του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι την ημερομηνία της 13ης Ιουνίου όρισαν τα μέλη της επιτροπής της Serie A για τη συνέχιση της σεζόν, μετά τη συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας όπου επήλθε έγκριση για το υγειονομικό πρωτόκολλο

The post Θετικοί στον κορωνοϊό δύο ποδοσφαιριστές της Πάρμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE