ΚΟΥΣΙΟΣ: Η Κυπριακή Δημοκρατία συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

ΚΟΥΣΙΟΣ: Η Κυπριακή Δημοκρατία συνδράμει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στα κατεχόμενα

Η Κυπριακή Δημοκρατία συνδράμει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στα κατεχόμενα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

Ο κ. Κούσιος είπε πως κατόπιν αιτήματος του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, η Κυπριακή Δημοκρατία προσφέρθηκε να παράσχει βοήθεια για κατάσβεση της πυρκαγιάς στις κατεχόμενες περιοχές.

Πρόσθεσε πως το πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών άρχισε να επιχειρεί από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 17/05, και συνεχίζει να επιχειρεί για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Είπε ακόμη πως αναμένεται στο άμεσο χρονικό διάστημα να επιχειρήσει προς τον σκοπό αυτό και το ελικόπτερο του Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE