Υπό έλεγχο τέθηκαν τα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς στην Αγία Νάπα

Υπό έλεγχο τέθηκαν τα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς στην Αγία Νάπα

Υπό έλεγχο τέθηκαν τα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι στην Αγία Νάπα, την Κυριακή 17/05. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση του πρώτου μετώπου της πυρκαγιάς που βρίσκεται κοντά στο κοιμητήριο της Αγίας Νάπας ανταποκρίθηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα, τρία οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Παραλιμνίου και Ξυλοφάγου, ένα όχημα του Τμήματος Δασών και ένα από το Ταμείο Θήρας.
 
Για κατάσβεση της πυρκαγιάς έγιναν επίσης ρίψεις νερού από το ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο βρισκόταν προηγουμένως στην περιοχή Κόρνου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE