ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 47 άτομα στο Eden Resort - 14 πρόσωπα υπό διερεύνηση στο ΓΝ Λάρνακας

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 47 άτομα στο Eden Resort - 14 πρόσωπα υπό διερεύνηση στο ΓΝ Λάρνακας

Συνολικά δεκατέσσερα πρόσωπα, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα δεκατρία άτομα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ ένα πρόσωπο βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένο, ενώ δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.
 
Εν τω μεταξύ, στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται σήμερα 47 άτομα τα οποία θα παραμείνουν εκεί μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE