ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεγάλη μείωση κρουσμάτων και θανάτων στο Βέλγιο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεγάλη μείωση κρουσμάτων και θανάτων στο Βέλγιο

Συνολικά 279 νέα κρούσματα του COVID19 εντοπίστηκαν στο Βέλγιο τις τελευταίες 24 ώρες, μετά από την πραγματοποίηση 13860 τεστ.

Από αυτά, 147 ασθενείς ζουν στη Φλάνδρα, 108 στη Βαλλονία και 22 στις Βρυξέλλες. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων φτάνει πλέον τους 55.559.

Συνολικά 1.614 ασθενείς νοσηλεύονται επί του παρόντος σε νοσοκομεία. Υπήρξαν 43 νέες εισαγωγές τις τελευταίες 24 ώρες. Υπάρχουν συνολικά 342 ασθενείς σε εντατική θεραπεία, περαιτέρω μείωση 3 ασθενών τις τελευταίες 24 ώρες. Σύνολο 14.657 ασθενείς έχουν απολυθεί από το νοσοκομείο και έχουν θεραπευτεί από τις 15 Μαρτίου, από 27 στις τελευταίες 24 ώρες.

Συνολικά αναφέρθηκαν 9 080 θάνατοι, 28 τις τελευταίες 24 ώρες. Από τους 28, 16 άτομα πέθαναν στο νοσοκομείο και 12 σε ένα κέντρο φροντίδας. Στην τελευταία ομάδα, το 75% επιβεβαιώθηκε από μια δοκιμή COVID.

Από τα 9.080 άτομα που πέθαναν, το 48% πέθανε στο νοσοκομείο, το 51% σε κέντρο φροντίδας, το 0,2% στο σπίτι και το 0,4% σε άλλο μέρος. Οι θάνατοι σε νοσοκομεία είναι όλα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι θάνατοι σε κέντρα φροντίδας κατοικιών επιβεβαιώνονται κατά 23% και αποτελούν ύποπτα περιστατικά κατά 77%.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top