ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 18 τα άτομα με ύποπτα συμπτώματα στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 18 τα άτομα με ύποπτα συμπτώματα  στο ΓΝ Λεμεσού

Δεν υπάρχουν ούτε την Δευτέρα 18/05, ασθενείς με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, ενώ τα άτομα που νοσηλεύονται με ύποπτα συμπτώματα έφτασαν τα 18.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΚΥπΥ, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, βρίσκονται 18 πολίτες με ύποπτα συμπτώματα COVID-19, ενώ στο ΤΑΕΠ εξετάστηκαν οκτώ άτομα, από το οποία τα έξι έγιναν εισαγωγή.
 
Μέχρι το μεσημέρι δεν υπήρξε ενημέρωση σε σχέση με τα άτομα που προσήλθαν για εξέταση στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE