ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στο Κιόνελι- 19χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο κι έχασε τη ζωή του

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στο Κιόνελι- 19χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο κι έχασε τη ζωή του

Την τελευταία του πνοή, πριν προλάβει να χαρεί τη ζωή και να υλοποιήσει τα όνειρα του, άφησε 19χρονος στο κατεχόμενο Κίονελι της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 19χρονο Muayba Muka NATHAN ,ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από ύψος 10,5 μ. και πιο συγκεκριμένα από διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου κατοικούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 20/5 και ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ψευδοαστυνομία διεξάγει έρευνα γύρω από το τι «έσπρωξε» τον 19χρονο στο θάνατο, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και «ουσίες».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE