ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στο Κιόνελι- 19χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο κι έχασε τη ζωή του

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στο Κιόνελι- 19χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο κι έχασε τη ζωή του

Την τελευταία του πνοή, πριν προλάβει να χαρεί τη ζωή και να υλοποιήσει τα όνειρα του, άφησε 19χρονος στο κατεχόμενο Κίονελι της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 19χρονο Muayba Muka NATHAN ,ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από ύψος 10,5 μ. και πιο συγκεκριμένα από διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου κατοικούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 20/5 και ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ψευδοαστυνομία διεξάγει έρευνα γύρω από το τι «έσπρωξε» τον 19χρονο στο θάνατο, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και «ουσίες».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE