ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στο Κιόνελι- 19χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο κι έχασε τη ζωή του

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία στο Κιόνελι- 19χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο κι έχασε τη ζωή του

Την τελευταία του πνοή, πριν προλάβει να χαρεί τη ζωή και να υλοποιήσει τα όνειρα του, άφησε 19χρονος στο κατεχόμενο Κίονελι της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 19χρονο Muayba Muka NATHAN ,ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από ύψος 10,5 μ. και πιο συγκεκριμένα από διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου κατοικούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 20/5 και ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ψευδοαστυνομία διεξάγει έρευνα γύρω από το τι «έσπρωξε» τον 19χρονο στο θάνατο, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και «ουσίες».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE