Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 20/5.


Ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 166 ενώ σε 2850 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. 
 
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, από τα κρούσματα, 617 (21.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1476 (51.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Από τους νεκρούς, οι 48 ήταν γυναίκες (28.9%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 75 έτη και το 94.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Τέλος, έχουν συνολικά ελεγχθεί 139445 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE