Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 20/5.


Ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 166 ενώ σε 2850 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. 
 
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, από τα κρούσματα, 617 (21.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1476 (51.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Από τους νεκρούς, οι 48 ήταν γυναίκες (28.9%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 75 έτη και το 94.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Τέλος, έχουν συνολικά ελεγχθεί 139445 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE