Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Ένας θάνατος από κορωνοϊό και δέκα νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 20/5.


Ο συνολικός αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 166 ενώ σε 2850 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. 
 
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, από τα κρούσματα, 617 (21.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1476 (51.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Από τους νεκρούς, οι 48 ήταν γυναίκες (28.9%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 75 έτη και το 94.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Τέλος, έχουν συνολικά ελεγχθεί 139445 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE