ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 33χρονος- Τον «έσπασαν» στο ξύλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 33χρονος- Τον «έσπασαν» στο ξύλο

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 21/5 στην επαρχία Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στο Τσέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν τις 23:00 όταν ομάδα προσώπων, έσπασαν την πόρτα υποστατικού που διαμένει 33χρονος και στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Ο 33χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα γνάθου καθώς και κάταγμα ρινικού οστού (μύτη).

Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για εντοπισμό των δραστών, που φαίνεται πως είναι ομοεθνείς του 33χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE