ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 33χρονος- Τον «έσπασαν» στο ξύλο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 33χρονος- Τον «έσπασαν» στο ξύλο

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 21/5 στην επαρχία Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στο Τσέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν τις 23:00 όταν ομάδα προσώπων, έσπασαν την πόρτα υποστατικού που διαμένει 33χρονος και στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Ο 33χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα γνάθου καθώς και κάταγμα ρινικού οστού (μύτη).

Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για εντοπισμό των δραστών, που φαίνεται πως είναι ομοεθνείς του 33χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE