ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 23χρονος αδελφός της άτυχης Μαρίας

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 23χρονος αδελφός της άτυχης Μαρίας

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 22/5 όπου θα ζητηθεί η παραπομπή του για δίκη στο Κακουργιοδικείο ο 23χρονος ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή της αδελφή του, όταν κάτω τους ισχυρισμούς του, καθάριζε το στρατιωτικό του τυφέκιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνά την υπόθεση έχει λάβει πέραν των 130 καταθέσεων και πως έχει ολοκληρώσει το ανακριτικό έργο ενώ ο φάκελος αναμενόταν να σταλεί στηνα στη Νομική Υπηρεσία την Πέμπτη 21/5.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να διωχθεί ο 23χρονος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας βάσει του άρθρου 205 του ποινικού κώδικα.

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα (18/05) ο Ηλίας Χάρπας οδηγήθηκε στο πατρικό του σπίτι, όπου προέβη σε ακόμη μια αναπαράσταση της τραγωδίας. Θυμίζουμε, ότι η άτυχη Μαρία Χάρπα έπεσε νεκρή έπειτα από εκπυρσοκρότηση του στρατιωτικού τυφεκίου τύπου G3 του αδελφού της, όπως ο ίδιος εξακολουθεί να υποστηρίζει.

Εκείνη την ώρα ο νεαρός καθάριζε το όπλο του που είχε πάθει εμπλοκή και η αδελφή του καθόταν σε κοντινή απόσταση, στο σαλόνι του πατρικού τους σπιτιού.

Επίσης, ο 23χρονος υπέδειξε τι ακριβώς έκανε στο αυτοκίνητο της Μαρίας όταν απέκοψε τα μπροστινά του φρένα. Ο αρχικός του ισχυρισμός, ότι εκείνη την ημέρα πήγε στρατό για βολή, έχει αναιρεθεί από τον ίδιο. Ομολόγησε ότι είχε μεταβεί στον ποταμό που βρίσκεται έξω από το χωριό, όπου παρέμεινε εκεί με το όχημα του σταθμευμένο για αρκετές ώρες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top