ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πλήρωσε 131.000 δικαιούχους Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος σε μία μέρα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πλήρωσε 131.000 δικαιούχους Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος σε μία μέρα

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι καταβλήθηκε σήμερα, 22 Μαΐου 2020, σε 131.000 δικαιούχους το Ειδικό Ανεργιακό Επίδομα για τα Σχέδια Πλήρους και Μερικής Αναστολής Εργασιών της Επιχείρησης για τη δεύτερη περίοδο εφαρμογής των Ειδικών Σχεδίων, δηλαδή από 13 Απριλίου μέχρι 12 Μαΐου 2020.

Θα ακολουθήσει εντός των επόμενων ημερών η αποστολή επιταγών σε όσους εκ των δικαιούχων δεν είχαν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού ή που τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού που είχαν δηλώσει δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τα αντίστοιχα τραπεζικά ιδρύματα ή ο λογαριασμός είναι κλειστός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.