ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πλήρωσε 131.000 δικαιούχους Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος σε μία μέρα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πλήρωσε 131.000 δικαιούχους Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος σε μία μέρα

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι καταβλήθηκε σήμερα, 22 Μαΐου 2020, σε 131.000 δικαιούχους το Ειδικό Ανεργιακό Επίδομα για τα Σχέδια Πλήρους και Μερικής Αναστολής Εργασιών της Επιχείρησης για τη δεύτερη περίοδο εφαρμογής των Ειδικών Σχεδίων, δηλαδή από 13 Απριλίου μέχρι 12 Μαΐου 2020.

Θα ακολουθήσει εντός των επόμενων ημερών η αποστολή επιταγών σε όσους εκ των δικαιούχων δεν είχαν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού ή που τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού που είχαν δηλώσει δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τα αντίστοιχα τραπεζικά ιδρύματα ή ο λογαριασμός είναι κλειστός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE