ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Σε φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ θα κριθεί τελικά ο ΤΙΤΛΟΣ στο βόλεϊ ανδρών!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Σε φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ θα κριθεί τελικά ο ΤΙΤΛΟΣ στο βόλεϊ ανδρών!

Λίγο πριν το αδιέξοδο, ο Παναθηναϊκός πρότεινε να υπάρξει φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ η πρόταση ψηφίστηκε με 9-1 (αρνητικός ο ΠΑΟΚ) και τελικά η Volley League Ανδρών θα κριθεί στα γήπεδα! Στις δύο νίκες ημιτελικοί και τελικός.

Την στιγμή που όλα στο ΔΣ της ΕΣΑΠ έδειχναν πως βρίσκονται σε αδιέξοδο και πηγαίναμε από την μία ψηφοφορία στην άλλη, μια πρόταση του Παναθηναϊκού έδωσε την λύση.

Οι «πράσινοι» δια μέσω του εκπροσώπου τους Παναγιώτη Μπόμη, πρότειναν να αναδειχθεί πρωταθλητής μέσω φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ είπε από την πλευρά του να διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπάρξει τελικά πρωταθλητής στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.

Με δεδομένο πως υπάρχουν περισσότερες ομάδες από την Αθήνα, αποφασίστηκε το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Και λέμε θα διεξαχθεί γιατί η σχετική πρόταση ψηφίστηκε από 9 ομάδες με τον ΠΑΟΚ να είναι η μοναδική που ήταν αρνητική στο θέμα αυτό.

Έτσι με 9-1 θα έχουμε πρωταθλητή στην Volley League Ανδρών στα γήπεδα και μένει να δούμε και άλλες λεπτομέρειες για το πότε θα έχουμε τις αναμετρήσεις αυτές.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε πως οι τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα μέχρι και την διακοπή λόγω κορονοϊού ήταν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Φοίνικας.

Οι Πειραιώτες πρότειναν να περάσει τελικό η ομάδα που θα κάνει δύο νίκες, όπως και ο τίτλος επίσης να κριθεί σε δύο νίκες, κάτι που τελικά πέρασε.

Ό,τι και να αποφασιστεί τα ζευγάρια θα είναι Ολυμπιακός-Φοίνικας και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ενώ αν όλα πάνε καλά τα ματς θα διεξαχθούν τέλη Ιουνίου.

Πηγή: gazzetta.gr

The post ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Σε φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ θα κριθεί τελικά ο ΤΙΤΛΟΣ στο βόλεϊ ανδρών! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top