Υπ. Παιδείας: Ανακοίνωση που αφορά μαθητή που εντοπίστηκε θετικός στον ιό

Υπ. Παιδείας: Ανακοίνωση που αφορά μαθητή που εντοπίστηκε θετικός στον ιό

Μαθητή αφορά το θετικό δείγμα που προέκυψε από τους διαγνωστικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό στα σχολεία.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες μεταξύ των διαγνωστικών εξετάσεων για τον COVID-19 που γίνονται στα σχολεία, προέκυψε ένα θετικό δείγμα που αφορά μαθητή.

Όπως προβλέπεται, σημειώνει, το σχολείο έχει ήδη απολυμανθεί και θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα. Ταυτόχρονα, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες θα προχωρήσουν στις ενδεδειγμένες ενέργειες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE