ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποκοιμήθηκαν οι φίλοι του 21χρονου και τον εντόπισαν νεκρό στην θάλασσα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποκοιμήθηκαν οι φίλοι του 21χρονου και τον εντόπισαν νεκρό στην θάλασσα

Από το προηγούμενο βράδυ (22/05), βρισκόταν στην παραλία της Ορόκλινης ο 21χρονος μαζί με άλλους τρεις φίλους του, οι οποίοι αποκοιμήθηκαν και τον εντόπισαν νεκρό στην θάλασσα, το πρωί του Σαββάτου (23/05). 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 21χρονος βρισκόταν στην παραλία μαζί με άλλους τρεις φίλους του από το βράδυ της Παρασκευής 22/05, και σύμφωνα με τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς των άλλων τριών, αποκοιμήθηκαν και το πρωί ξύπνησαν και εντόπισαν τον 21χρονο φίλο τους νεκρό στην θάλασσα και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Τα τρία πρόσωπα δίνουν κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας. 

Αμέσως κατέφθασε ασθενοφόρο και μετέφερε τον 21χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Τραγωδία στην Ορόκλινη – Νεκρός άνδρας στην θάλασσα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE